Lydmor

Lydmor har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropopshow, og drager nu på tour i en anderledes og afdæmpet udgave, som kan opleves når hun indtager Intimsalen den 28. oktober 2022.

MH 1080X1920
Se spilletider
DKK 255
Afholdt

Den anmelderroste musiker skifter neonmalingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang. Med dette greb ønsker multikunstneren Lydmor med det borgerlige navn Jenny Rossander, at vække et anderledes liv i sine maleriske sange.

Lydmor er i år nomineret i begge musikkategorier til den danske prestigefyldte filmpris Robert, for både Årets Score for sin musik til filmen Venuseffekten, samt Årets Originale Sang ”The Last Call” fra samme film. Hun vandt i kategorien Årets Originale Sang sammen med hendes sangskriverpartner Christian Vium, også kendt som forsanger i Go Go Berlin. 

Kombineret med Lydmors ligefremme historiefortællinger om sin karrieres op- og nedture som artist, sig ophold i Shanghai, og det hektiske liv i kunstner-orkanens øje, får publikum denne aften et indblik i en ung musiker og kunstners krøllede verden.

Et smugkig vi allerede var så heldige at få tilbage i september 2021 da Lydmor gæstede Musikkens Hus i forbindelse med Demokratiets Genklang. Her optrådte multikunstneren med sin musik og deltog i debatten ”Hvad skal kunsten” som kan ses eller genses lige her.

Support: Einar Stray
Norske Einar Stray blev tidligt udråbt som Sufjan Stevens og Godspeed You! Black Emperors kærlighedsbarn, og hans musikalske stil er en fusion af blandt andet klassisk klaverspil og progressive poparrangementer, som krydres med personlige tekster om en religiøs barndom. Sammen med sit orkester, Einar Stray Orchestra, har han udgivet tre anmelderroste albums og to EP’er samt turneret verden rundt. Nu er der ny musik på trapperne fra Einar Stray, og til koncerten med Lydmor kan du opleve den prisvindende komponist, sanger og musiker i en eksklusiv solooptræden.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.