Lucky Lo

Lucky Lo, den svenske multi-instrumentalist og sangskriver, gæster Musikkens Hus med fuldt band setup – glæd dig til en koncert hvor musikken springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede.

MH 1080X1920 (38)
Se spilletider
DKK 200
Afholdt

Aflyst
Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at koncerten med Lucky Lo desværre må aflyses grundet produktionsudfordringer i Musikkens Hus. 

Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på e-mail med information om refundering. Vi beklager den skuffelse, som aflysningen medfører.

Tusind tak for jeres forståelse og på gensyn.

Om koncerten
For den ihærdige lytter er Lucky Los musik både frodig, farverig og overraskende. For den dansende lytter vil musikken være groovy, funky og glædesfuld. Og for dem der lytter efter personlige forbindelser, er musikken følsom, ærlig og oprigtig. Lucky Lo’s debutalbum ’Supercarry’ er en helt enestående og anmelderrost alt-pop støbning udgivet via Tambourhinoceros.

Lucky Lo har høstet adskillige fem-stjernede anmeldelser for sine live-optrædener bare i år, på henholdsvis Spot Festival og Roskilde Festival, hvor Undertoner beskrev oplevelsen som værende;

Da den vuggende guitar på indledningen til “Receiving/Giving” blev slået an, så lød det nemlig som noget nær den bedste sommersang, man kunne tænke sig at stå og høre på netop det tidspunkt. Og med Lo Ersare i front som gruppeterapeut var det svært ikke at lade sig rive med i en følelse af kærlighed og omsorg for ens medmennesker, mens hun sang om alle de ting, vi giver og modtager fra hinanden.' - Undertoner.dk

Lo Ersare’s alt-pop pseudonym, er som et spil hinkesten. Og ligesom lejens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo og hendes band nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens Lo Ersares inderlige contra-alt vokal altid skinner igennem.

Lyden er et en kombination af Los finurlige sangskrivning og nærvær, sammen med fire enestående og lejesyge musikere; Casper Henning Hansen (Moi Caprice, Choir of Young Believers), Mads Nørgaard (The Nest, Orgelheimers), Malte Nordtorp Pedersen (Knægt) og Ida Urd (Tårn, Hôy La). 

Om Hjalte Ross
Tid og tendenser bider ikke på Hjalte Ross - det gør til gengæld løfter om kvalitet og uopslidelige sange fra det sted i hjertet, hvor de største perspektiver bor. Til koncerter foldes Hjaltes sange helt ud sammen med hans dygtige band, hvilket løfter sangene op i luften og lader dem med sitre med en intens gennemslagskraft, der rammer midt i hjertet.
Når Hjalte Ross og hans band har fremført Ross' sange live over de sidste par år, er de blevet taget godt imod af både publikum og anmeldere. Soundvenue gav således hans koncert på Spot Festival 2019 fem stjerner og kaldte det ”en noget nær perfekt koncert”. Den unge sangskriver, sanger og guitarist Hjalte Ross udgav i efteråret 2018 sit anmelderroste debutalbum ”Embody” - en plade, der blev starten på en stor rejse for den unge danske kunster. Ross er nu klar med sit næste album med titlen ’Waves of Haste’, som udkommer 20. november.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.