Linde på Bjerget

Der er i den grad lagt i kakkelovnen til en farverig og uforudsigelig aften med sang, sjov, kostumer og dans, når Sofie Linde og Rasmus Bjerg søndag den 8. maj indtager de skrå brædder i Koncertsalen, og publikum kan se frem til en sand teaterbuffet bestående af lidt af hvert.

MH 1690X1250 (3)
Se spilletider
DKK 400 - 500
Afholdt

Danmarks nye, sjove makkerpar, Sofie Linde og Rasmus Bjerg, tager deres varieté-show på tour. En stor farvestrålende patchwork-forestilling af sketcher, musik og dans krydret med kostumeskift og overraskelser, og publikum får lov at opleve duoen, når de er allerbedst - nemlig når de har det sjovt:

- Det bliver et show med fuld smæk på. Et kludetæppe af skæve idéer og vanvittige indfald. Én ting er sikkert: Det bliver anarkistisk og uforudsigeligt – ligesom os, Linde og Bjerg, fortæller Rasmus Bjerg. - Vi deler ret meget den samme form for humor, og det vil du sikkert også kunne mærke på scenen. Vi skal give folk en kærlig humoristisk lussing, så de går derfra helt elektriske, men uden helt at vide, hvad der egentlig har ramt dem, supplerer Sofie Linde.

TV-værten Sofie Linde og skuespilleren Rasmus Bjerg indledte deres samarbejde med Linde på Bjerget, der spillede på teatret Aveny-T i København i starten af 2020. Meget er sket siden sidst, og nu er duoen klar til at tage showet ud på landevejene i foråret 2022 og lægger i den forbindelse vejen forbi Aalborg og Musikkens Hus til maj.

Om makkerparret bag Linde på Bjerget
Sofie Linde er autodidakt tv-vært og forfatter, og mange kender hende som den fantastiske vært for underholdningsprogrammet X Factor. Inden da har hun blandt andet været vært for en lang række programmer på DR, herunder sit eget talkshow på DR Ultra, Sofie Linde Show. I oktober 2018 udgav hun sin første bog med titlen Fårking Gravid – En fremmed flytter ind om sin graviditet med datteren Trine.

Rasmus Bjerg er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har haft stor succes på både teatret samt i tv og i film. Mange vil huske Bjerg for sin eminente portrættering af John Mogensen i spillefilmen Så Længe Jeg Lever fra 2018. Han har desuden medvirket i filmene Kollision (2019), Danmarks Sønner (2019), Bille Augusts Lykke-Per (2018), Alle for en-filmene (2011-17) og mange flere. Derudover har han stablet to anmelderroste soloshows på benene: Rasmus Bjerg Solo og Vel-bjerget i henholdsvis 2015 og 2018. Han er også særligt husket for sin rolle i DR satire-serierne Wulffmorgenthaler og Dolph & Wulf og TV-serien Mr. Poxycat & co. I 2022 får filmen Vildmænd premiere, hvori Rasmus Bjerg spiller hovedrollen.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.