Lars Løkke – Moderaterne LIVE

Moderaterne er startet, fordi de mener, der er brug for en ny begyndelse. Ambitionen er at bidrage til en politisk kultur, hvor der er fokus på indhold, substans og viden – fremfor politisk proces og symbolske holdninger.

Untitled Design High Quality (10) (7)
Se spilletider
Afholdt

De insisterer på at tale SAMMEN og vil gøre os umage for fortsat at skabe rammerne for den væsentlige samtale, der udvikler både samfund og mennesker. Derfor tager Moderaterne ordet i Aalborg og inviterer til en aften, hvor Lars Løkke vil fortælle om sit politiske liv – og planerne for hvordan det fortsat skal leves. René Dahl Andersen, som er foredrags- og bogaktuel med ’Hærdet’, en historie om at arbejde blandt landets hårdeste kriminelle på Vesterbro, er aftenens gæstetaler, og Isse akkompagnerer. Det er hende, der synger for, når aftenen sættes i gang med ’Gi’ os lyset tilbage’.

Arrangementet afholdes i forbindelse med Demokratiets Genklang i Musikkens Hus. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser, så du skal skynde dig at booke din billet her.

Alle, uanset politisk tilhørsforhold, er – meget – velkomne. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.