La Vendetta / I Pagliacci

Dobbeltopera med højspændt drama

Djomh 1080X1920
Se spilletider
DKK 325 - 430
Afholdt

Et operakompagni meget lig Den Jyske Opera opfører operaen La Vendetta, alt imens de er i fuld gang med prøverne til deres næste produktion: operaen I Pagliacci. Når den første forestilling er forbi, ”inviteres” publikum om bag scenen. Her udspiller der sig et højspændt drama blandt operaens ansatte med katastrofale følger.

Med La Vendetta / I Pagliacci forener vi et af operarepertoirets mest populære mesterværker, I Pagliacci, med en genfunden dansk perle og den eneste danske opera, der nogensinde er blevet bestilt af det legendariske operahus La Scala i Milano: Asger Hameriks for længst glemte La Vendetta – en nervepirrende thriller, der lige så godt kunne være skrevet som et manuskript til Netflix! La Vendetta er en del af Den Danske Serie.

Læs mere om La Vendetta / I Pagliacci her.

Anmeldelser
”Ciobanu sang med stamina og nærvær, og man troede på ham, når han med flot stemme smældede sine fortvivlede ord ud om, at han havde troet mere på sin hustru end på Gud.” (Thomas Michelsen, Politiken)

"Store følelser formidlet med fantastisk sang [...] En stor – og helt anderledes – operaoplevelse med spændende overraskelser." (JydskeVestkysten)

★★★★★
"Operachef Philipp Koccheim har virkelig villet noget med denne forestilling og har opnået at skabe en anderledes og veloplagt helhed af sine ideer..." (Frederiksborg Amts Avis)

★★★★
"Med et frækt dobbeltgreb fletter Den Jyske Opera "I Pagliacci/Bajadser" og "La Vendetta" sammen, så de to operaer fremstår som et vellykket hele." "(...) internationalt solisthold med så megen stemmepragt og vokal vellyd." (Fyens Stiftstidende)

★★★★★
"Selv om man hverken er operaelsker eller -kender, kan det varmt anbefales at se og høre La Vendetta/I Pagliacci, for det er en så fantastisk oplevelse, at de to timer og 10 minutter, forestillingen varer, bare flyver afsted, og man går derfra fyldt med et væld af sanseindtryk." (Kulturtid)

★★★★★★
"Charmerende opsætning [...] Meget morsom [...] Super operaaften." (Operamagasinet Ascolta)

Play

Bliv klogere på efterårets dobbeltopera-thriller

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.