Kira Skov

2022 skydes i gang med et brag af en musikalsk oplevelse, når den danske sangerinde Kira Skov, i selskab med Mette Lindberg, DíSA, M. Rexen og Teitur, aflægger Musikkens Hus besøg og giver koncert i Intimsalen.

Kiraskov MH 1080X1920
Se spilletider
DKK 275
Afholdt

Information til billethavere
Alle skal føle sig trygge ved at besøge Musikkens Hus, og ved alle arrangementer følger vi naturligvis myndighedernes aktuelle retningslinjer.

Vi har derfor valgt at ændre koncerten med Kira Skov fra stående til siddende unummereret. De oprindelige billetter er fortsat gyldige, og alle billethavere har fået direkte besked.

Vi beklager eventuelle gener, som ændringen måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden

Tusind tak for din forståelse.

Om koncerten
Kira Skov er blandt andet kendt for sin rolle som frontfigur i rockgruppen Kira & The Kindred Spirits, ligesom hun har udgivet en lang række album. Igennem en musikalsk afvekslende karriere har Kira Skov formået at opbygge et stort publikum i Danmark, og hun kan bryste sig af at have arbejdet sammen med kunstnere som Bonnie "Prince" Billy, Tricky, Lenny Kaye og Trentemøller.

Det nyeste musikalske skud fra stammen fra den 45-årige sangerinde er 2021-albummet Spirit Tree, som hun udgav denne sommer. Selve tilblivelsen af albummet udspringer af samfundets nedlukning under coronapandemien, hvor også kunstnere måtte tænke i alternativer i forhold til at producere samt udgive musik. Hovedpersonen selv benyttede perioden i isolation til at skrive og indspille et helt nyt album, hvilket kun gjorde i samarbejde med både danske og udenlandske musikere.

- Jeg sad i et lille kolonihavehus og skrev sangene. Albummet er så blevet til som en slags musik på ‘flaskepost’, forstået på den måde, at vi har sendt sangene rundt mellem hinanden som lydfiler, hvorpå der er blevet sunget og indlagt instrumenter i forskellige passager. Jeg er meget glad for, at de alle gerne ville være med, lyder det fra Kira Skov.

Resultatet er et opløftende og varierende album bestående af i alt 14 numre, og siden dets udgivelse har Spirit Tree høstet megen ros, hvilket ikke mindst kommer til udtryk i de mange femstjernede anmeldelser fra blandt andre Politiken og GAFFA.

Med sig på turnéen og til koncerten i Musikkens Hus gør gæstesolisterne, Mette Lindberg, DíSA, M. Rexen og Teitur, Kira Skov selskab.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.