Katrine Muff

Ord, toner, lyrik og stor musikalitet udgør omdrejningspunktet, når Katrine Muff dette efterår indtager Intimsalens scene i Musikkens Hus, hvor hun med sit dedikerede band tager publikum med på en rejse til De korte sætningers land.

MH 1690X1250 Copy (15)
Se spilletider
DKK 300
Afholdt

Med 2021-albummet, De korte sætningers land, har Katrine Muff leveret musik til sangene fra Stine Pilgaards roman Meter i Sekundet, hvoraf to af dem også indgår i den nye udgave af Højskolesangbogen.

I efteråret 2021 udkom bogen og albummet De korte sætningers land på forlaget Gutkind. Her fortæller Katrine Muff om arbejdet med at producere musik til en bestseller samt om sit arbejde med Højskolesangbogen. Katrine Muffs samarbejde med Stine Pilgaard blev desuden honoreret med Den Folkelige Sangs pris i 2021, og dette efterår kan du se frem til at blive taget på en musikalsk rejse til De korte sætningers land, når den 37-årige kunstner giver koncert i Musikkens Hus.

Om Katrine Muff
Katrine Muff Enevoldsen (født 1. juni 1985 i Aarhus) er en dansk musiker, komponist, korleder og højskolelærer. Ud over en karriere som musiker er Katrine Muff også kendt fra tv-optrædener, blandt andet som sangcoach i talentshowet X Factor, og siden januar 2021 har hun sammen med Johannes Langkilde været vært på programmet Fællessang – hver for sig på DR.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.