Kåre og Emils Videnskabsshow

Den står på hæsblæsende eksperimenter, underholdende læring og masser af vilde forsøg, når DR’s Store Nørd-værter og youtuberne, Emil og Kåre Nielsen, til sommer indtager Musikkens Hus med alletiders familie- og børnevenlige show.

MH 1080X1920 (38)
Se spilletider
DKK 200
Afholdt

Passionen og begejstringen for naturvidenskab lyser langt ud af tv-værterne og brødreparret, Emil og Kåre Nielsen. Som ingen andre formår de i deres underholdende shows at drage publikum ind i naturvidenskabens fascinerende verden på en både lærerig og ikke mindst legende måde.

Kåre & Emils Videnskabsshow er en sand kavalkade af hæsblæsende forsøg: Gennem forsøg med ildtornadoer formår de at formidle den naturvidenskabelige viden på en jordnær og fascinerende måde, der efterlader både stor og små måbende. Samtidig dykker Kåre og Emil ned i mekanikken bag hverdagens mange apparater, ligesom de ikke blege for at kaste sig ud i gakkede projekter, der for eksempel kan bestå i at bygge et cola-springvand. Med andre ord er der lagt i kakkelovnen til en både sjov og lærerig eftermiddag for hele familien, når de to farverige nørder denne sommer indtager Intimsalen i Musikkens Hus.

Om Kåre og Emil Nielsen
De to værter bygger i DR-programmet Store Nørd alt fra svævebaner, undervandsscootere til golfkanoner. Søskendeparret er fra Ubby ved Kalundborg, og de har begge altid været fascineret af naturvidenskaben. Emil har en bachelorgrad i kemi fra Syddansk Universitet, mens Kåre hoppede direkte ind og blev tv-vært, efter han fik sin eksamen på HTX. Ud over at være værter på Store Nørd har Emil og Kåre også deres egen YouTube-kanal, hvor de dyrker naturvidenskaben.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.