Judith Rothenborg

Glæd dig til at komme helt tæt på tv-darlingen fra DR-programmet Mormor på mandejagt. Judith Rothenborg har noget på hjerte i sit foredrag i form af vigtige og markante holdninger til det at blive ældre i Danmark. Det er livsbekræftende, hudløst ærligt og ikke mindst underholdende.

Judith 1920X870
Se spilletider
DKK 289 - 339
Afholdt

Mormor på mandejagt
Judith Rothenborg blev for alvor synlig, da hun på DR indtog hovedrollen i dokumentaren, ”Mormor på mandejagt”, hvor hun leder efter kærligheden. Programmet viser en ægte bedstemor med slag i. En farverig moden kvinde med mod på livet og markante holdninger til det at blive ældre i Danmark – og til kærlighed og sex som ældre.

Nej, aldrig i livet
Foredraget er levende, underholdende og ærlig. Judiths fortællinger er dog ikke bare lyserøde, men afspejler hendes liv på godt og ondt. Optur, skuffelse og smerte. Men Judith giver sit publikum et løft og en tro på, at der fortsat er meget at leve for og jagte i livet – bl.a. kærligheden, hvis den er savnet.

Bliver vi for gamle til at udforske livet og kræve alt af det? For gammel til at finde den store kærlighed, flirte og til at have sex? Nej, aldrig i livet ifølge Judith Rothenborg!

Om Judith Rothenborg
71 årige Judith blev uddannet på Teaterskolen i Odense i 1974. Hun har altid været skuespiller og hendes dybe karakteristiske stemme, har hjulpet hende til arbejde som indlæser, sanger, underviser og indlæser.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.