Josh Rouse

Den amerikanske folksinger-songwriter gæster nu for allerførste gang Musikkens Hus med sine fængende popsange og melankolske lyrik – glæd dig en helt særlig aften i Intimsalen til oktober.

MH 1080X1920 (15)
Se spilletider
DKK 200
Afholdt

Med en mere end 25-årig lang karriere bag sig, er Josh Rouse endnu engang pladeaktuel med sit nyeste album ’Going Places’. Albummet blev skrevet under pandemien gennem 2020 og 2021 i Spanien, hvor han har boet med sin familie siden 2005.

Inspirationen til albummet udsprang fra længslen om at komme ud og spille live, i en tid hvor det var praktisk talt umuligt. Hans gode kammerater i Spanien købte på det tidspunkt en gammel bar i amerikansk stil, og her indtog de sammen scenen, hyggede og jammede indtil ting så småt begyndte at åbne op igen.

Kort tid efter faldt det Josh Rouse helt naturligt at indspille de sange han havde skrevet til disse live-sessions, og dette blev til albummet ’Going Places’ som han nu tager på en international tour med.

Glæd dig til en aften fyldt med low-key popmusik med en chill vibe og stærk guitar. Første single ’Hollow Moon’ kan allerede streames nu – lyt med nedenfor.

Play

Hollow Moon · Josh Rouse

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.