Joaquín Grilo & Selene Muñoz - Flamenco

Lad dig forføre af flamencorytmer og vær vidne til en storslået oplevelse, du sent vil glemme, når de to spektakulære dansere, Selene Muñoz og Joaquín Grilo, gæster Musikkens Hus med en dobbeltoptræden.

MH 1690X1250 (9)
Se spilletider
DKK 380
Afholdt

Den spansk-danske danser og koreograf, Selene Muñoz, overrasker altid med sine personlige optrædener, hvor hun tager publikum med på en rejse ind i en verden af eksplosive, eksperimenterende og komplekse rytmer. Med udgangspunkt i flamenco og moderne dans kombineres her humor, tempo, elegance og sensualitet, og tilsammen udgør dette en smuk og personlig optræden, der har fokus på både historiefortælling og æstetik. I løbet af sin imponerende karriere har Selene Muñoz optrådt over hele verden, hvilket blandt andet involverer fornemme besøg på Guggenheim Museum i New York, Tchaikovsky Concert Hall og House of Music i Moskva samt på Det Kongelige Teater og i Operaen i København.

Joaquín Grilo er en af tidens største og førende flamencodansere, der med sin flamboyante og visionære stil fortolker samt fornyer de traditionelle flamenco-trin. Omdrejningspunktet i den uovertrufne dansevirtuos’ univers er et klassisk flamenco-setup, som du finder det på de små, såkaldte tablao-scener: Et par sangere med hver sin stil, en guitar og en cajón sørger for lige dele dans og musik samt en autentiske rå urlyd, der får smerten til at gøre mere end ondt og glæden endnu større. Gennem tiden har Grilo rejst hele verden rundt og optrådt som både soloartist og i grupper, ligesom han har vundet adskillige anerkendte priser.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.