Ginne Marker - Performing the album 'Ulteria'

Det er os en kæmpe fornøjelse endnu engang at kunne præsentere det Aalborgensiske stjerneskud i Musikkens Hus, når Ginne Marker vender tilbage med sit allernyeste album ”ULTERIA”.

MH 1080X1920 (36)
Se spilletider
DKK 130 - 275
Afholdt

På rekordtid har singer/songwriter og guitarist Ginne Marker sat sine fodspor i det danske musiklandskab. Debutalbummet For Seasons to Come fra november 2019 fik strålende anmeldelser og er i skrivende stund streamet over 10 millioner gange.

I 2020 modtog Ginne to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist og fulgte op med totalt udsolgte koncerter i hele landet, hvor GAFFA kvitterede med at kalde hende for ”nutidens guitargud”.

Albummet ULTERIA fra oktober 2021 sætter en tyk streg under Ginne Markers store talent som sanger, guitarist og ikke mindst sangskriver. Udtrykket er modent og velovervejet, musikken soulet, jazzet og sågar rocket.

Alt dette beder om at blive taget alvorligt og til nye højder. Det er derfor med stor glæde og stolthed, at Ginne sammen med et skandinavisk all-star band, vil fremføre hele albummet d. 14. maj 2022 i Musikkens Hus.

”Jeg har altid haft en drøm om at lave et album, der er stærkt nok til at blive spillet live fra første til sidste track, og jeg glæder mig virkelig til at løfte musikken til et helt nyt niveau, når vi præsenterer ULTERIA på denne albumtour.”

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.