Elsa Dreisig - Aalborg Operafestivals Åbningskoncert

Åbningskoncert og afsløring af Aalborg Operapris 2022

Elsa MH 1690X1250
Se spilletider
DKK 235 - 305
Afholdt

I år danner Koncertsalen i Musikkens Hus ramme for Aalborg Operafestivals officielle åbningskoncert, og som noget helt nyt uddeler festivalen i år – udover den traditionsrige Aalborg Operapris – også Aalborg Operapris - Juniorkategorien

Efter åbningstaler af rådmand Jes Lunde og festivalleder Peter Rønn samt afsløring af både modtager af Aalborg Operapris 2022 og det nye initiativ Aalborg Operapris - Juniorkategorien 2022 skal vi opleve værker af store komponister som Sibelius, Grieg, Bizet, Massenet og Mozart. Alt sammen med intet mindre end den internationale operastjerne Elsa Dreisig i front og bakket op af Aalborg Symfoniorkester.

Elsa Dreisig har selv omhyggeligt sammensat aftenens program i samarbejde med dirigent Giordano Bellingcampi, og vi får således både en dansk/nordisk og en fransk afdeling, som afspejler Dreisigs nære tilhørsforhold til begge områder. Det bliver også muligt at opleve prisvinderne i løbet af koncerten.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.