Earth hour – Dark night 2022 med Alex Høgh Andersen & Malte Ebert

Oplev Gate to Natures to seje ambassadører, skuespiller Alex Høgh Andersen og musiker Malte Ebert, når de gennem foredrag, fernisering og musik i forbindelse med Earth Hour giver et unikt indblik i en vigtig naturmission i Kenya.

MH Gatetonature 875X720
Se spilletider
DKK 320
Afholdt

I november 2020 drog skuespiller Alex Høgh Andersen og musiker Malte Ebert til Masai Mara i Kenya på en vigtig mission. De to ambassadører for Gate to Nature skulle nemlig være en del af en ranger-patrulje, der prøver at beskytte området mod ulovlig skovhugst. De blev begge sat ind i en verden langt fra deres egen, for i Masai Mara er hver dag nemlig en kamp for overlevelse for områdets natur, dyr og mennesker.

Nu besøger de to ambassadører Musikkens Hus, hvor publikum kan glæde sig til at få et unikt indblik i missionen i Kenya gennem foredrag, fernisering med billeder af Alex Høgh Andersen og akustisk koncert med Malte Ebert.

Alex Høgh Andersen
Alex Høgh Andersen er en af Danmarks dygtigste skuespillere. Han har tidligere været elev på Eventyrteatrets Dramaskole, hvor han bl.a. havde hovedrollen i “Sværdet i Stenen” i Glassalen i Tivoli. I 2016 blev det offentliggjort, at Alex Høgh Andersen skulle spille ‘Ivar The Boneless’ i hitserien “Vikings”. Foruden skuespiller er Alex Høgh Andersen også en dygtig fotograf, og de stærke billeder fra Kenya-rejsen vil blive solgt på aktion til arrangementet i Musikkens Hus. Indtægten fra billederne går ubeskåret til køb af træer i Masai Mara.

Malte Ebert
Malte Ebert tog Danmark med storm som Gulddreng i 2016. Som Gulddreng har Malte Ebert vundet et hav af priser, heriblandt ’Årets nye navn’ og ’Årets Publikumspris’. I 2018 blev Gulddreng lagt i graven, og Malte Ebert udgav singlen ’’Rather Be’’. Siden har Malte Ebert udgivet flere numre, som har høstet stor anerkendelse både nationalt og internationalt. Foruden sin sangkarriere bruger Malte Ebert en stor del af sin tid på at hjælpe naturen.

Musikkens Lounge Bar
Efter foredraget slår vi dørene op for Musikkens Lounge Bar, som er et helt nyt koncept i samarbejde med AUME (Aalborg Underground Music & Events), hvor baren på Øvre Foyer vil være åben, mens foyeren spilles op af to dygtige DJ’s. Baren er åben og alle er velkomne – også de, der ikke har været til koncert i Musikkens Hus. Så inviter vennerne med til en hyggelig aften med skøn lounge stemning og god musik. Musikkens Lounge Bar slutter kl. 01:00.

Information til billethavere
Grundet ændringer i produktionen er arrangementtidspunktet blevet ændret fra kl. 20:00 til kl. 19:30. Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på mail med information herom.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.