Dybvaaaaad! sæson 13

Tobias Dybvad er klar til at dele massive latterkramper ud, når han til september lægger vejen forbi Musikkens Hus med optagelserne til 13. sæson af det populære tv-program Dybvaaaaad.

MH 1690X1250 Copy (16)
Se spilletider
DKK 150
Afholdt

I rundt regnet 20 år har Tobias Dybvad fået danskerne til at slå sig på lårene af grin: I radioprogrammet Tjenesten, på landets live-scener med sine onemanshows og ikke mindst i tv-programmet Dybvaaaaad, hvis optagelser til den 13. sæson danner ramme om komikerens optræden i Koncertsalen.

- Så kan du edder bladfjederme tro, at der er billetter til sæson 13, og der skal herske den ingenste tvivl om, at det bliver en GO’ STYKKØ MÅS! Som altid bliver der skudt et dejligt, energisk og professionelt show direkte ind i dit ansigt, og også denne gang er der dejlige gæstekomikere, der hjælper med at losse stemningen helt derop, hvor Jørgen Leth IKKE vil høre om det! Rub neglene, for der er som altid kun 12 shows, og det plejer at gå skrapt og hurtigt! Frosne frikadeller der.

Dybvaaaaad rullede første gang over skærmen på TV2 Zulu i 2012, og omdrejningspunktet i det populære tv-program er jokes på scenen, klip med parodier og voxpopper fra gaden, hvor den 41-årige komiker stiller alverdens spørgsmål til forbipasserende. Programmet bliver opført for et live publikum rundt omkring i Danmark og optages, inden det efterfølgende vises på TV2 Zulu.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.