DM i Stand-up

Tilbage i 1992 fik et flagskib i dansk stand-up sin begyndelse. DM I Stand-up kan nu slå dørene op til et storslået 30-års jubilæum, når de besøger 10 af de største byer i landet. 

DMISTANDUP MH FB Cover Copy (1)
Se spilletider
DKK 275
Afholdt

Ved denne 30-års jubilæums tour kan du på værtssiden, glæde dig til at opleve landets sprødeste makkerpar. Vores værter er ingen ringere end de populære radio- og podcastværter Hav & Kamal. 

Publikum i hele landet kan se frem til at opleve DM I Stand-up, når vi præsenterer de største talenter i det komiske vækstlag, stærkt akkompagneret af tidens absolut sjoveste og mest afholdte radioværter og trendsettere; Hav & Kamal.

Hav & Kamal tog Danmark med storm, da de i 2019 præsenterede podcasten Uden Filter. Duoen cementerede deres forrygende evner som værter med endnu en succes, nemlig radioprogrammet og podcasten På Bagsædet på Danmarks Radio og P3, hvor makkerparret kan prale med imponerende 3,4 millioner downloads. Et program, som også sikrede dem en nominering for Årets Lyd ved Zulu Awards i 2022.

“Fra at fortælle jokes foran kiosken til at være værter til DM I stand-up. Vi glæder os til at tage hele landet rundt for at finde den bedste nye komiker, det bliver vildt!” - Hav & Kamal

Deltagerne bliver af publikum stemt videre til semifinaler og finale, og 42 bliver til 6. Vinderen af DM I Stand-up findes ved et storslået finaleshow i Falkonér salen på Frederiksberg i København torsdag d. 27. oktober 2022. De komiske talenter kæmper om titlen som Danmarks sjoveste, og vinderen løber afsted med en pengepræmie på intet mindre end 100.000,-, ligesom at vinderen får sin helt egen comedy special, der optages i København i foråret 2023. Sidst men absolut ikke mindst, så kan vinderen af DM I Stand-up 2022 opleves på Stand-up for Skanderborg på Bøgescenen ved Smukfest i sommeren 2023.

Der er altså stærke muligheder for at skabe sig en solid karriere ved DM I Stand-up, og lægge de grundsten, få den sparring og rådgivning, det kræves for at nå stjernerne på comedyscenen.

Historien om DM rummer navne som Anders Matthesen, Linda P, Simon Talbot, Melvin Kakooza, Heino Hansen, Thomas Warberg, Jonatan Spang, Lars Hjortshøj, Jan Gintberg og mange flere. Publikum får igen en enestående mulighed i at følge talenterne fra den spæde start, og i deres rejser mod det folkelige gennembrud.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.