Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen

Der er en særlig oplevelse i vente for klassiske koncertgængere og andre musikelskere, når Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen til maj besøger Musikkens Hus.

MH 1080X1920 (40)
Se spilletider
DKK 300 - 500
Afholdt

OBS! Der er beklageligvis sket en fejl i forbindelse med angivelsen af starttidspunktet for koncerten med Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen. Koncerten begynder kl. 20.00 (og ikke kl. 19.30 som tidligere angivet). Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen er et af verdens førende kammerorkestre, som i en lang årrække har bjergtaget publikummer med deres unikke stil. Den estiske dirigent Paavo Järvi har siden 2004 været kunstnerisk chef for orkestret, som blandt meget andet har høstet anerkendelse verden over for især deres Beethoven Project. Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen har derudover modtaget et utal af prestigefyldte priser gennem tiden, herunder flere Echo Klassiks og Diapason d’Ors, ligesom orkestret er fast gæst ved henholdsvis Kissinger Sommer-musikfestival og i Hamburgs spektakulære koncertsal, Elbphilharmonie.

Orkestrets historie
Det traditionsrige orkester blev grundlagt i Frankfurt i 1980 og var oprindeligt en sammenslutning af musikstuderende. I 1983 optrådte Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremen for De Forenede Nationer, mens de i 1983 til 1985 optrådte på Lockenhaus Chamber Music Festival. Herefter tog det fart, og i 1987 kunne Die Deutsche Kammerphilharmonie slå deres navn fast som et professionelt kammerorkester med base i Frankfurt, før de fem år senere, i 1992, etablerede sig i Bremen.

Fra 1988 arbejdede orkestret med hovedgæstedirigenter som Mario Venzago, Heinrich Schiff og Jiří Bělohlávek, mens Thomas Hengelbrock i 1995 blev udnævnt til Die Deutsche Kammerphilharmonie Bremens første kunstneriske chef. Det helt store gennembrud kom dog under musikchef, Daniel Harding, som stod i spidsen for orkestret i perioden 1999-2003.

Program

Ludvig van Beethoven: Klaverkoncert nr. 3 i c-mol, op. 37 
--
Ludvig van Beethoven: Symfoni nr. 4 i B-dur, op. 60

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.