Dicte & The Diamonds

I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet, og lørdag den 29. januar kan du opleve hende hos os i Musikkens Hus, når hun, sammen med bandet The Diamonds, giver koncert i Intimsalen.

Dicte MH 1080X1920
Se spilletider
DKK 275
Afholdt

Hun er blevet kaldt The Queen of Cool, og siden debuten med bandet Her Personal Pain i de tidlige 90'ere har den 55-årige musiker sendt en lang række plader på gaden samt leveret musik til et utal af film, tv-serier og teaterstykker. Dicte har derudover ved flere lejligheder indtaget de skrå brædder, og den alsidige kunstner har fortryllet publikum med sine roller i teaterkoncerterne, Imagine og American Spirit, ligesom hun de senere år har trukket fulde huse til koncerterne med Claus Hempler.

Det er dog ikke kun publikum og radiostationer, der er vilde med Dictes musik. Spørger du landets anmeldere, er magi og inderlighed samt øjeblikke af skønhed mixet med rå attitude kendetegnende for Dictes liveoptrædener. Hendes sange, der formår at fremstå både rene, stærke, sfæriske og forfinede, kryber ind under huden på lytterne og er altid med den stærke vokal i centrum.

I begyndelsen af 2021 turnerede Dicte med sit nye album All Good As it Is. De nye sange lyder legende og lette som sommerfugle, men under den lækre overflade åbenbarer alvoren sig. For albummet kredser om livet. Livet med alle sine tilfældigheder. Livet, der leves for fuld fart, men ind imellem bremses af stopklodser. Livet med alle de meninger, der præges af alle ens erfaringer og åbenbaringer. Livet man prøver at finde en mening med, men ofte bare må tage, som det er – og nyde. Ud over de nye sange vil Dicte til koncerten også fremføre numre fra albummet Perfume, som blandt andet tæller hitsene All I Want Is You og Stronger, og der er således masser at se frem til, når hun og The Diamonds i starten af det nye år går på scenen i Intimsalen.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.