Curtis Stigers

Curtis Stigers er klar til at charmere publikum, når den prisvindende sanger, sangskriver og saxofonist giver koncert i Musikkens Hus 

MH 1080X1920 (13)
Se spilletider
DKK 405
Afholdt

Gennem en 30-årig karriere har Curtis Stigers leveret en lang række hitsingler og solgt millioner af albums. Undervejs har den 56-årige amerikaner desuden redefineret lyden af moderne jazz, og hans engagement i kunstnerisk vækst har været med til at bringe nye melodier til blandt andet Great American Songbook.

Med selvskrevne hitsingler som I Wonder Why, You’re All That Matters to Me og Never Saw a Miracle solgte hans debutalbum over 1,5 millioner eksemplarer verden over. Stigers’ succes som sangskriver har inkluderet musikalske samarbejder med legender som Carole King, Barry Mann og Beth Nielsen Chapman. Hans sangskrivertalent resulterede da også i en Emmy-nominering i 2009 for at have været med til at skrive samt lægge stemme til temasangen til den enormt succesfulde tv-serie, Sons of Anarchy.

Curtis Stigers’ enestående og legende, men til tider også melankolske vokal, har bragt ham til de allerstørste scener og til koncerter med pop- og rocklegender såsom Eric Clapton, Elton John og Prince. Derudover har Stigers optrådt i The Tonight Show og The Late Show with David Letterman og herigennem slået sit navn fast som en markant skikkelse inden for jazzmusikken.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.