Brad Mehldau Trio

Den står på jazz fra øverste hylde, når den storslåede Brad Mehldau Trio, som udgøres af pianist Brad Mehldau samt trommeslager Jeff Ballard og bassist Larry Grenadier, mandag den 23. maj 2022 gæster Musikkens Hus og giver koncert i Intimsalen.

MH 1080X1920 (11)
Se spilletider
DKK 130 - 380
Afholdt

Aflyst
Vi må med stor beklagelse meddele, at koncerten med Brad Mehldau Trio aflyses på grund af sygdom. Alle billethavere er kontaktet direkte på mail med information om refundering.

Trioen har sendt følgende hilsen: "Brad Mehldau Trios planlagte optræden aflyses på grund af sygdom, idet Brad Mehldau træder væk fra tournéen for at koncentrere sig om sit helbred."

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen måtte medføre. I Musikkens Hus havde vi også glædet os utroligt meget til den helt særlige oplevelse med Brad Mehldau Trio. Vi ønsker Brad Mehldau god bedring. 

Tusind tak for det og på gensyn.

Om koncerten
Til maj 2022 får vi i Musikkens Hus fint besøg, når den verdensanerkendte jazzpianist Brad Mehldau lægger vejen forbi sammen med Jeff Ballard og Larry Grenadier, der spiller på henholdsvis trommer og bas. De tre musikere udgør trioen Brad Mehldau Trio, som siden starten af 90’erne har bjergtaget publikum verden over med jazz i absolut topklasse.

Trioens frontfigur, Brad Mehldau, betragtes af mange som moderne jazz' mest karakteristiske og banebrydende pianister, og den 51-årige amerikaner har bestemt ikke lagt på den lade side, når det kommer til at indspille samt udgive ny musik, og hans enorme passion afspejles ligeledes i det store antal liveoptrædener. Mehldau kan desuden bryste sig af at være Grammy-vinder, ligesom han har lagt musik til en lang række store film i form af blandt andet Stanley Kubricks Eyes Wide Shut (1999) og Wim Wenders’ The Million Dollar Hotel (2000).

Med andre ord er det en af moderne jazz’ helt store og indflydelsesrige personligheder, vi i Musikkens Hus får fornøjelsen af at blænde op for, når Brad Mehldau og resten af Brad Mehldau Trio til foråret 2022 giver koncert i Intimsalen.

Musikkens Jazzklub
Musikkens Jazzklub er et hyggeligt fællesskab for alle os, der holder af jazz og gerne vil have oplevelser med både upcoming og etablerede artister, med danske og internationale stjerner. Her er du sikret sæsonens bedste jazzkoncerter samt en række unikke fordele.

Opnå rabat når du bestiller billet til minimum 3 koncerter fra forårssæsonen 2022. Du vælger selv, hvilke koncerter du vil overvære, og får 30% rabat på købet - uanset hvor mange I er. Billetterne skal blot bestilles samlet på én gang via din Ticketmaster profil. Køber du efterfølgende flere billetter til de udvalgte koncerter får du også 30% på disse.

Når du køber minimum 3 koncerter på én gang, opnår du medlemsskab til Musikkens Jazzklub samt en række klubfordele. Læs mere her.

Play
Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.