Baal

Baal har i de seneste 25 år markeret sig om et af landets bedste livebands med højenergisk rockmusik båret frem af en uforlignelig vokal, og torsdag den 28. april har vi fornøjelsen af Bjørn Fjæstad og co. i Musikkens Hus, når de indtager Intimsalens scene i forbindelse med gruppens The Quiet Session-turné.

MH 1080X1920 (14)
Se spilletider
DKK 355
Afholdt

Udover højenergisk rock har Baal gennem årene dyrket et gennemsigtigt, afdæmpet og mere håndholdt musikalsk udtryk. Lysten til at gå linen ud i dette lydunivers er med tiden blevet større, og derfor tog bandet det københavnske strygerensemble, LiveStrings, med i studiet for at indspille nyt materiale samt genindspille nogle af de smukkeste sange fra de sidste 25 år. Resultatet? Et nøgent, ærligt og akustisk univers med fokus på det allermest væsentlige: melodien og den smukke vokal.

The Quiet Session er på mange måder en modpol til bandets tidligere udgivelser. Det er et modent album med et mere neddæmpet og eftertænksomt udtryk, der er iklædt Christoffer Møllers smagfulde stryger-arrangementer, og hvilke doseres perfekt af det fantastiske strygerensemble. Det er Baal i det allersmukkeste hjørne med melodier tilsat en af landets allerbedste mandlige vokaler, og albummet er den perfekte ledsager til de lange, lyse nætter eller mørke vinterdage. Til dovne søndage eller nedtrapning efter lange hverdage. Det er musik til eftertanke, fordybelse, ro og nærvær.

I forbindelse med koncerten får Baal musikalsk selskab af netop LiveStrings, som har spillet lignende koncerter med en lang række af de landets absolut største kunstnere, heriblandt Lukas Graham, Søren Huss og MØ, ligesom de kan bryste sig af at have optrådt med Eminem og Kanye West til deres koncerter under Roskilde Festival. Med andre ord er der en stor musikalsk oplevelse i vente, når Baal, sammen med det populært strygerensemble fra København, indtager scenen i Intimsalen.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.