Arrested Development

Arrested Development er uden tvivl sande pionerer indenfor hip-hop-genren med deres funky produktioner og socialt bevidste tekster. For første gang nogensinde gæster de nu Aalborg og Musikkens Hus til maj.

MH 1080X1920 (45)
Se spilletider
DKK 275
Afholdt
Aflyst
Vi må med stor beklagelse meddele, at koncerten med Arrested Development desværre må aflyses. Alle billethavere er blevet kontaktet direkte med information herom.

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen måtte medføre. Tusind tak for det og på gensyn.

Om Arrested Development
Allerede i 1993 opnåede de stor anerkendelse, hvor de vandt to Grammy-statuetter for 'Best New Artist' og 'Best Rap Single – deres kæmpehit ’Tennessee'. Netop ‘Tennessee’ har også formået at opnå en fornem plads på listen over de ‘500 Songs That Shaped Rock and Roll by the Rock and Roll Hall of Fame’.

Da gennembruddet lød og pengene begyndte at rulle ind, blev der ikke brugt penge på diamanter og store biler – tværtimod. Arrested Development tog istedet et stort skridt for menneskeheden og donerede som nogle af de første afro-amerikanske artister til Nelson Mandela. Her blev deres stemmer og status brugt til at give deres mindre privilegerede medmennesker over hele verden en støttende hånd.

”I kølvandet på optøjerne i Los Angeles, den 29. april 1992 fik verden øjnene op for den virkelighed mange afroamerikanere levede i. Den ene del af øjenåbneren leverede gangstarapperne, der med brutalitet beskrev vreden den sorte befolkning følte. Men lige så vigtig var den anden del af billedet, hvor andre stemmer gav et indblik i de håb og drømme, der fylder den afroamerikanske hverdag. Den vigtigste af de stemmer var Arrested Development.” – Uddrag fra Gaffa’s femstjernede anmeldelse i 2017.

Ifølge Arrested Development selv, spiller de hvad de kalder "Life Music" – en blanding af soul, hiphop og blues. I det udsender de budskaber som ligestilling, respekt for kvinder, håb, forandring og ikke mindst en hyldest til selve livet. Derudover er ’black reality’ et tema der gennemsyrer deres lyrik og tekster.
Play

Arrested Development - Becoming (Official Music Video)

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.