Arendalskoret

Den står på både fællessang og smuk kormusik, når Arendalskoret med dirigent Trygve Moe i spidsen giver gratis koncert i Øvre Foyer.

MH 1690X1250 Copy (19)
Se spilletider
Afholdt

Arendalskorets repertoire spænder fra klassiske værker, folketoner, kirkemusik til populær musik, og koret har adskillige koncerter bag sig, ligesom det gennem tiden har optrådt med både store norske og udenlandske kunstnere. Flere af Arendalskorets medlemmer har sunget med i over 20 år, mens enkelte har været en del af koret siden stiftelsen i 1981. Korets navn, Arendal, stammer fra den naturskønne norske by af samme navn, som ligger på landets sydkyst. I dag tæller byens indbyggertal omkring 45.000, hvoraf 50 af dem synger i Arendalskoret.

- Det er en stor glæde at skulle optræde i Musikkens Hus i Aalborg. Vi håber, I vil nyde vores sang, og vi vil gøre vores bedste for at give jer en flot oplevelse på denne sensommersøndag.

Om Trygve Moe
Koncertens dirigent, Trygve Moe, er pensioneret lærer og tidligere førstelektor i musik på Universitet Sørøst-Norge. Derudover har han gennem en længere årrække været daglig leder for flere kor, ligesom Trygve Moe også er komponist samt ansvarshavende på forskellige kormusikalske udgivelser.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.