Forstå dit barns hjerne - foredrag med Ann E. Knudsen

Vi vil som forældre gerne sende vores børn ud i verden med den bedst mulige ballast. Det kræver, at vi tager forældreautoriteten tilbage og tør være uenige med vores børn!

Mh Anneknudsen 1920X870
Se spilletider
DKK 289 - 339
Afholdt

Gode forældre stiller krav
Vi vil som forældre selvfølgelig gerne sende vores børn ud i verden med den bedst mulige ballast. Det kræver, at vi tager forældreautoriteten tilbage og tør være uenige med vores børn!

Ann E. Knudsen giver dig konkrete råd til, hvordan du ved at stille krav og sætte grænser kan styrke dit barns sociale kompetencer. Når vi tager forældreautoriteten tilbage, får børnene lov at slappe af og har overskud til at udvikle sig til stærke, robuste og selvstændige mennesker.

Provokerende og underholdende
Alt ville være en hel del lettere, hvis evolutionen havde sørget for at udstyre vores børn med overbærenhed og samarbejdsvilje overfor deres forældre. Det er ikke tilfældet, og derfor er det forældres utaknemmelige opgave at klæde børnene på med sociale kompetencer,, selvværd og ikke mindst mod til at turde fejle!

Så kontant er Ann Elisabeth Knudsen - og det er også udgangspunktet for denne spændende, provokerende og underholdende aften.

Om Ann-Elisabeth Knudsen
Ann Elisabeth Knudsens store viden om børn og unges hjerner og deres psykologiske udvikling er efterspurgt i skoler og daginstitutioner. Med en baggrund som cand. mag i dansk og psykologi kombinerer Ann E. Knudsen viden og praksiserfaring fra neurovidenskaben, psykologien og det pædagogiske felt. Ann E. Knudsen er også forfatter til en lang række bøger med udgangspunkt i neurovidenskaben og medvirker ofte som ekspert i TV- og radioprogrammer.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.