Anette Prehn

Bliv bedre til at støtte dit barn i en verden med sociale medier, influencere og gruppepres. Dit barn skal turde skille sig ud fra flokken - men behøver din hjælp. Med udgangspunkt i socialpsykologien viser Anette Prehn dig på denne aften, hvordan du tager dit barn i hånden og går imod strømmen.

Anette Prehn 2021 1920X1080
Se spilletider
DKK 299 - 349
Afholdt

Gå imod strømmen
I en verden, hvor børn og unge i høj grad inspireres online af sociale medier og influencere, er det særligt vigtigt at træde i karakter som voksen. Foredraget vil synliggøre de problemstillinger børn og unge står overfor, og Anette Prehn giver dig gode svar på, hvordan du hjælper dem med at træffe værdibaserede valg.

Foredraget er baseret på masser af konkrete eksempler og holdes helt jordnært, så du let kan bringe din nye viden i spil.

Du får blandt andet svar på:

- Hvordan vi lærer børn og unge at tage ansvar?

- Hvordan du understøtter relationel tryghed og empati i grupper?

- Hvad har børn og unge brug for at vide for at (turde) handle værdibaseret – selvom de dermed skiller sig ud fra flokken?

Foredraget er relevant for forældre, lærere, pædagoger, bedsteforældre og andre, der er i samspil med børn og unge mellem 6 og 18 år.

Menneskekender
Foredraget tager afsæt i Menneskekender-serien, som består af minibøgerne Ansvar, Mod og Empati. Menneskekender-serien nærer en dybere refleksion om, hvad det vil sige at være et værdibaseret menneske, og hvilke valg vi træffer (og har truffet) i livet.

Vi kan vælge at flyde med strømmen og være ligeglade – men vi kan også gribe faklen hver især og smitte hinanden med evnen til at tage personligt ansvar”, Anette Prehn

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.