50 Cent

Der venter et brag af en sommerkoncert, når selveste 50 Cent til august indtager Musikkens Plads og lader publikum skråle med på verdensstjernens perlerække af megahits, som blandt andet tæller In Da Club, Candy Shop, 21 Questions og P.I.M.P.

MH 1690X1250 Support
Se spilletider
DKK 550 - 900
Afholdt

Curtis James Jackson III, som af de fleste er kendt under kunstnernavnet 50 Cent, har gennem flere årtier domineret på den internationale musikscene, og i dag har New York-rapperen solgt mere end 20 millioner album på verdensplan. Denne sommer lægger 50 Cent vejen forbi Aalborg, når han indtager Musikkens Plads til et brag af en udendørskoncert med direkte udsigt over Limfjorden.

Koncerten markerer således for alvor startskuddet til benyttelsen af Musikkens Plads som Aalborgs nye venue for internationale kunstnere, og vi i Musikkens Hus kan slet ikke få armene ned over, at 50 Cent bliver den første i rækken af storslåede koncerter på havnefronten.

Det er første gang, at 50 Cent besøger Aalborg. Du kan derfor glæde dig til at skråle med på rapperens imponerende bagkatalog, der tæller megahits som Candy Shop, 21 Questions, P.I.M.P og ikke mindst In Da Club, hvis musikvideo er blevet vist mere end 1.4 milliarder gange på YouTube.

Tilbage i februar optrådte 50 Cent sammen med Eminem, Dr. Dre, Kendrick Lamar, Snoop Dogg og Mary J. Blige i pauseshowet i forbindelse med dette års Super Bowl. Ud over musikken er 50 Cent også skuespiller, iværksætter og investor, og han er blandt andet kendt for sin serie af hovedtelefoner, SMS Audio, samt energidrikken Street King.

ICEKIID & Lamin
ICEKIID er et af de mest alsidige talenter på den danske musikscene lige nu, og han blev hurtigt kronet som kongen af afromusik i Skandinavien. På scenen er ICEKIID, der går under navnet Jermyn Creppy, kendt for sine energiske optrædener, og han er kendt for at levere en fest uden lige. Lytter du til lyrikken, der slynger sig over de skarpslebne synth-akkorder og tropiske afrobeats, vil du opdage, at der også gemmer sig en lyrisk tyngde bag flere af hans numre.

Lamin er et af dansk raps nyeste og mest innovative navne. Trods sin korte tilstedeværelse i spotlightet har den 26-årige musiker allerede vist sig at være en unik artist med en særlig kreativ udfoldelse i et figurativt tekstunivers. Det kom ikke mindst til udtryk på sidste års albumudgivelse, Hva ved de om Lams, der bestemt ikke fulgte de normative regler for, hvordan dansk hiphop anno 2021 skulle lyde. På scenen er Lamin fyr og flamme, og hans rejse mod toppen af hitlisterne fortsætter ufortrødent.

Kom og byt din billet til et armbånd
Lørdag den 20. august fra kl. 12:00 til 18:00 har du mulighed for at komme forbi Musikkens Plads, hvor du kan ombytte din billet til et armbånd - derved undgår du kø i indgangen til koncerten. Vi parkerer Musikkens Bus foran hovedindgangen til pladsen, og der vil være gratis Monster Energidrik samt Monster merchandise til alle, så længe lager haves. Dertil opsættes et hyggeligt loungeområde, hvor der naturligvis bliver spillet 50 Cent på anlægget for den perfekte opvarmning til søndagens brag af en sommerkoncert.

Play

50 Cent - In Da Club (Official Music Video)

Accepter venligst marketingscookies for at se denne video Klik her for at åbne cookievælger.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.