Video Games In Symphony

Aalborg Symfoniorkester tager dig med på et musi­kalsk eventyr, når vi med Video Games in Symphony hylder den fantastiske musik, der er med til at for­tælle og forstærke gribende historier.

Videogames Aso Mh 1920X870px 32
Se spilletider
DKK 175
Afholdt

Udsat til 18. juni 2022
Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at Video Games In Symphony er blevet udsat til d. 18. juni 2022. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner. Alle billethavere er blevet kontaktet direkte på mail med information herom.

Vi beklager den skuffelse, som udsættelsen og vores midlertidige lukning medfører, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden.

Du kan læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten
For tredje gang i træk præsenterer Aalborg Symfoniorkester Video Games in Symphony, hvor du kommer med ind i computerspille­nes fascinerende univers og oplever spillenes lydmæssige dimension live.

Med Video Games in Symphony hylder vi den fantastiske musik, der er med til at for­tælle og forstærke gribende historier. Aalborg Symfoniorkester tager dig med på et musi­kalsk eventyr, som præsenteres af spil- og filmentusiasterne Jacob Ege Hinchely og Elias Eliot, som udgør Han Duo. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.