Vesselin Demirev, Dmitri Tsirin & Domenico Codispoti

Oplev klavertrioens debutkoncert, når Musikkens Hus og Aalborg Kammermusikforening byder velkommen til virtuoserne Vesselin Demirev, Dmitri Tsirin og Domenico Codispoti i Øvre Foyer.

Demirev Tsirin Codispoti 1920X870
Se spilletider
DKK 225
Afholdt

Aflyst 
Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at koncerten med Vesselin Demirev, Dmitri Tsirin og Domenico Codispoti desværre må aflyses. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner. Alle billethavere er blevet kontakte direkte på mail med information om refundering.

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden. Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten
Vesselin Demirev er kendt af koncertgængere i Aalborg som Aalborg Symfoniorkesters ene koncertmester. Han er født og uddannet i Bulgarien og har virket som koncertmester for orkestre i flere lande sideløbende med en karriere som international solist.

Demirev var i en årrække lærer i violin og kammermusik på Southern Methodist University i Dallas, hvor han mødte pianist Domenico Codispoti.

Italieneren har givet anmelderroste solokoncerter i bl.a. Italien, Hong Kong, Warszawa, London og Island og har indspillet anmelderroste CD’er både som solist og kammermusiker. Codispoti er nu bosat i Madrid, hvor Vesselin siden 2018 har spillet som gæstekoncertmester for Orquestra Sinfonica de Madrid, hvis solocellist er russiske Dmitri Tsirin.

Tsirin er uddannet i Moskva og Stuttgart og har vundet en lang række internationale konkurrencer. Han har optrådt som solist med bl.a. Baltimore Symohony Orchestra, Moscow Philharmonic og Berlin Radio Orchestra, ligesom han har givet masterclasses i flere lande og er tilknyttet konservatorier i Tel Aviv og Esbjerg som professor.

Vesselin Demirev, Dmitri Tsirin og Domenico Codispoti besluttede i fællesskab at danne en klavertrio, som endnu ikke har fået et navn, og i Musikkens Hus kan du få fornøjelsen af deres første offentlige koncert.

Program:
Johannes Brahms: Klavertrio nr. 1 i B dur, opus 8
Dmitri Shostakovich: Klavertrio nr. 2 i E mol, opus 67

Musikkens Kammerklub
Koncerten er en del af Musikkens Kammerklub. Meld dig ind i Musikkens Kammerklub, og få adgang til seks koncerter med 40% rabat. Det er dog ikke nødvendigt at være medlem for at købe billet til koncerten med Den Danske Strygekvartet. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.