Verdensballetten

Verdensballetten præsenterer sin hidtil største turné og en helt ny ballet af Kim Brandstrup, når de til sommer vil bevæge os på Musikkens Plads med ballet, opera og klassisk musik i én skøn forening.

Facebook Kampagne Hovednyhed 6
Se spilletider
DKK 495
Afholdt

Efter et år fyldt med udfordringer og restriktioner præsenterer Verdensballetten nu en sommerturné, som på smukkeste vis markerer genåbningen af kulturlivet. Det gør de med 12 forestillinger fordelt på spektakulære lokationer i hele Danmark og en enkelt i Tyskland.

På Musikkens Plads med udsigt til Limfjorden kan du glæde dig til en forestilling med klassisk ballet, moderne dans, ny koreografi, arier samt scener fra operaens verden og klassisk musik for violin og klaver.

Netop nu er Verdensballettens kunstneriske leder, solodanser ved The Royal Ballet Steven McRae, og Verdensballettens arrangør og grundlægger, operasanger Jens-Christian Wandt, ved at forberede årets program. Et program, som også byder på en helt ny ballet skabt til sommerens forestilling.

Det er den internationalt anerkendte, danske koreograf Kim Brandstrup, der kreerer en pas de deux med musik af den amerikanske komponist Philip Glass. Balletten, som danses af Ida Praetorius fra Den Kgl. Ballet i København og Marian Walter fra Statsballetten i Berlin, vil være inspireret af den tid, vi oplever lige nu, hvor genåbningen er en kendsgerning, hvor vi som mennesker skal genforenes med verden, fællesskabet og ikke mindst kulturen.

En med garanti smuk og rørende aften i operaen, den klassiske musik og ballettens tegn.

Vi henviser venligst til de gældende retningslinjer for udendørsarrangementer, som naturligvis overholdes.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.