TV 2 Alletiders Juleshow

Kom og vær med, når vi traditionen tro ønsker danskerne en glædelig jul med Alletiders Juleshow. TV 2 inviterer igen i år indenfor i Koncertsalen i Musikkens Hus, som blænder op for en sand julefest med store danske solister akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester.

MH 1750X1250 Juleshow
Se spilletider
DKK 295 - 350
Afholdt

For syvende gang præsenterer TV 2 og Musikkens Hus dette festlige tv-show for hele familien, der både dyrker traditionerne og herudover overrasker med en lang række underholdende indslag i løbet af aftenen.

De to værter, Natasja Crone og Peter Mygind, vil med højt humør og sikker hånd guide dig gennem aftenens mange musikalske indslag med store danske solister og Aalborg Symfoniorkester, som sammen opfører nogle af de mest elskede og kendte julemelodier. Musikken leveres af blandt andre Andreas Odbjerg, Stine Bramsen, Poul Krebs, Jonah Blacksmith, Lis Sørensen, Patrick Dorgan, Ericka Jane og Iris Gold.

Med sine snehvide vægge og julerøde stole danner Koncertsalen de perfekte rammer om dette smukke juleshow. Du kan således se frem til en bevægende og ikke mindst festlig aften, hvor julestemningen fra første anslag vil brede sig til bagerste række og hele vejen ud i de danske tv-stuer.

Showet bliver vist på TV 2 PLAY og TV 2 senere i december.

Bemærk venligst: Grundet tv-produktionen kan der lejlighedsvis forekomme begrænset lyd og udsyn.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.