Talk with La Toya Jackson

Kom med bag kulisserne i familien Jackson og livet i Hollywood, når Musikkens Hus i Aalborg eksklusivt inviterer til talk med La Toya Jackson. Det bliver i samtale med journalist Abdel Aziz Mahmoud.

MH Latoya 1920X1080
Se spilletider
DKK 225
Afholdt

Information til billethavere 
Vi gør venligst opmærksom på, at arrangementet er flyttet fra Koncertsalen til Intimsalen, hvor der vil være unummererede siddepladser. 

Vi beklager den skuffelse, som denne ændring måtte medføre. Tusind tak for det og på gensyn.

Om arrangementet
Hun er kendt som meget mere end Michael Jacksons storesøster. La Toya Jackson har udgivet utallige studiealbum og optrådt i store arenaer verden over. Hun har medvirket på verdenshittet 'We Are The World' med blandt andre Stevie Wonder, Tina Turner og Michael Jackson. Ikke mindst er La Toya Jackson kendt fra tv-serier som 'The Jacksons' og 'Life with La Toya', og hun har skrevet New York Times-bestselleren 'La Toya: Growing Up in the Jackson Family.'

Derfor bliver det naturligvis også med familien Jackson og livet i Hollywood som omdrejningspunkt, når Musikkens Hus inviterer til talk med den amerikanske stjerne. For hvordan var det at vokse op i én af musikhistoriens mest indflydelsesrige og ombejlede familier? Dét og meget mere får vi svar på, når journalist Abdel Aziz Mahmoud taler med La Toya Jackson på scenen i Intimsalen.

Vi gør venligst opmærksom på, at denne talk vil foregå på engelsk.

Om familien Jackson
Joe og Katherine Jackson fik hele ni voksne børn, som hver og én har solgt guldplader - enten som soloartist eller gruppe. Fra 1962 til 1990 var The Jackson 5 aktive og bestod oprindeligt af Michael Jackson som forsanger og fire af hans brødre: nemlig Jermaine på bass, Tito på guitar samt Jackie og Marlon som kor.

Gruppen har solgt millioner af album med hits som ‘I Want You Back’ og ‘I’ll Be There’, og ikke mindst var The Jackson 5 springbræt for Michael Jacksons imponerende solokarriere. Foruden “the king of pop” har særligt også Janet Jackson skrevet sig ind i historiebøgerne som en af sin tids bedst betalte kunstnere og med 100 millioner solgte soloalbum.

Vi glæder os til et spændende kig på kulisserne, når Musikkens Hus i Aalborg eksklusivt inviterer til talk med La Toya Jackson og Abdel Aziz Mahmoud.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.