Stjernekoncert med Peter Lodahl

Oplev en aften med en af Danmarks største og mest fejrede tenorer, når Peter Lodahl gæster Aalborgsalen i Folkekirkens Hus

MH 1690X1250 (1)
Se spilletider
DKK 75 - 175
Afholdt

Peter Lodahl, der oprindelig er fra Herning, startede sin solistkarriere hos Operaen i Kiel og Komische Oper i Berlin. I 2009 debuterede han på Operaen i København og vandt med det samme både publikums og anmelderes gunst. Med en betagende, lyriske tenorstemme, en stor virtuositet og et rørende og ægte dramatisk talent har han siden portrætteret operarepertoirets helt store stjerneroller, og har sunget de fleste ledende tenorpartier. Peter Lodahl sang rollen som Rodolfo i La Bohème da verdenssopranen Anna Netrebko gæstede Operaen i København i 2010.

Lodahl har gæstet flere af verdens mest prominente scener, såsom Musikverein i Wien, Festspielhaus Salzburg, Het Concertgebouw i Amsterdam, Staatsoper Unter den Linden Berlin, Teatro Real Madrid, Semperoper Dresden og Teatro Colón i Buenos Aires.

Peter Lodahl er musikchef for Copenhagen Phil siden 2019 og har tidligere været festivaldirektør for Copenhagen Opera Festival.

Til koncerten i Aalborgsalen vil Lodahl byde på nogle af operaens helt store tenor-arier fra det italienske og franske repertoire. Glæd dig til en aften i selskab med Verdi, Puccini og Gounod, når denne smukke stemme gæster Aalborg Operafestival akkompagneret af en af Englands dygtigste akkompagnatører James Sherlock.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.