Smetana

Musikalsk rejse gennem den bøhmiske natur og kultur

Smetana Aso Mh 1920X870px 29
Se spilletider
DKK 205 - 275
Afholdt

Om koncerten
Den tjekkiske komponist Smetana led samme grumme skæbne som Beethoven og mistede hørelsen som 50-årig. I tiden herefter kompo­nerede han en række værker, der med en vidunderlig indlevelse beskriver den smukke og rige bøhmiske natur og kultur. Det er blandt disse værker, vi finder det store orkesterværk Má Vlast, som er en samling af seks symfoni­ske digte. Disse seks værker er alle fyldt med vidunderlige, billedskabende orkesterklange og fængende melodier. Det andet symfoniske digt, Moldau, hører med rette til blandt de mest elskede og skattede værker - her tages vi med på en fantasirejse gennem det bøhmi­ske landskab på floden Moldau. 

Program:
Smetana: Má Vlast (Mit fædreland)

Koncertintroduktion kl. 18.30 med Rolf Ruggaard

Koncertpakke - Spar 25%
Sammensæt din egen koncertpakke bestående af 5 koncerter og spar hele 25% på billetprisen. Du kan vælge blandt 15 symfoniske koncerter med Aalborg Symfoniorkester. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.