Sitter Show II

Der er lagt op til sjov og spas ud over det sædvanlige, når podcastduoen Signe Lindkvist og Iben Hjejle indtager Musikkens Hus med det underholdende ”Sitter Show II – Hold på hat og øjenbolde”.

MH 1080X1920 (15)
Se spilletider
DKK 395
Afholdt

I kølvandet på sidste års udsolgte succes er den populære podcastduo Signe Lindkvist og Iben Hjejle nu klar med endnu et ”Sitter Show”, når de til efteråret drager på turné og besøger Musikkens Hus. Der er lagt op til et Sitter Show II, der på én og samme tid bliver groft, satirisk og hylemorsomt – og der er garanti for at få trænet lattermusklerne.

“Vi havde det helt enkelt for sjovt til at lade det første show blive en engangsforestilling. Vi fandt ind til kernen af det, vi holder mest af; gøgl, sang på svenska og en hel del fornuftige betragtninger om for eksempel tissetrang, godt naboskab og kollegial misundelse,” siger Iben Hjejle.

For snart tre år siden skabte Signe Lindkvist og Iben Hjejle Sitter – et podcasthit, som med nu mere end 70.000 ugentlige lyttere skabte grobund for det underholdende varitéshow, som duoen søsatte sidste år.

“I liveshowet har vi virkelig fundet vores form. Vi elsker begge to vanvittig udklædning, store følelser, et godt grin, musik og cirkus i én stor pærevælling, og publikum kan være helt sikre på, at vi hver eneste aften vil gi´ den alt, hvad vi har,” fortæller Signe Lindkvist.

Til efteråret vender den populære duo tilbage til Musikkens Hus, og med sig har damerne deres vidunderlige husorkester bestående af hele Danmarks fællessangsmaestro, guitarist og pianist Ole Kibsgaard samt trommeslager og alt-mulig-musiker Emil de Waal, der står bag den musikalske del af showet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.