Silas Bjerregaard

Det bliver med fokus på nærværet og fortællingen, når én af Danmarks største stemmer og bedste fortolkere gæster Musikkens Hus i februar. Glæd dig til at opleve Silas Bjerregaard med sin trio i Intimsalen.

Mh Silasbjerregaard 1920X870
Se spilletider
DKK 265
Afholdt

Den tidligere forsanger i Turboweekend udsendte i februar 2020 sin første EP i eget navn, ’Skygger For Solen’. En debut, som med Silas Bjerregaards danske vokal og afdæmpede inderlighed høstede store roser.

Siden har han imponeret i TV-programmet ’Sommertogtet’ med sin smukke sang ‘Du Må Ikke Gå’ (oversat fra Jacques Brels uforglemmelige ballade ’Ne Me Quitte Pas’). Denne vil du selvfølgelig kunne opleve live i februar.

Foruden sine egne numre på dansk, inklusiv helt nyt materiale, medbringer Silas også sine mest populære fortolkninger fra 'Toppen af Poppen' og ikke mindst nogle af de bedste sange fra Turboweekends arkiv.

Bemærk venligst: Vi afholder koncerten med unummererede siddepladser, således vi kan tilpasse afstanden mellem stolene til myndighedernes aktuelle retningslinjer i februar. På den måde sikrer vi en god og tryg koncertoplevelse for alle.

Om Silas Bjerregaard
Han er kendt som forsanger i det succesfulde og populære band Turboweekend, der siden 2006 har udgivet fire anmelderroste album og spillet utallige koncerter, både i og uden for Danmark. Bandet har gennem årene oparbejdet et velfortjent ry som ét af landets bedste livenavne, hvilket resulterede i en Danish Music Award som årets danske livenavn i 2011.

I 2019 stod Silas endelig på egne ben og drog på en soloturné, som også bragte ham forbi Koncertsalen i Musikkens Hus til en bevægende koncert med samme høje kvalitet, som kendetegnede Turboweekend.

Vi glæder os til endnu en bevægende aften, når Silas nu indtager Intimsalen med denne eksklusive koncert – i selskab med sin trio.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.