Sankt Hans på Musikkens Plads

Tag børnene med til Sankt Hans på Musikkens Plads, når vi fejrer midsommeren med en skøn MGP-koncert og rister skumfiduser over bål.

MH 1690X1250 Copy
Se spilletider
DKK 50 - 100
Afholdt

Traditionen tro fejrer vi Sankt Hans på Musikkens Plads, og for at sikre god afstand på pladsen bliver det i år på en helt ny måde. Du kan nemlig købe billetter til dette tidlige børnearrangement eller til den efterfølgende midsommerfejring med taler Rasmus Bjerg og bandet Halberg & Friends. Ikke mindst kan du opleve begge arrangementer til en særlig pakkepris.

Om MGP-koncerten
Dette skønne børnearrangement byder på en festlig MGP-koncert med dette års vinder Emilie, 3. pladsen Superbrothers og finalisten Mikkel. Derfor kan familiens yngste blandt andet glæde sig til at høre numre som ’Ikke som de andre piger’, ’Vi vil ha’ lov’ og ’Jeg tror på kærlighed’.

Koncerten starter kl. 18.15, men allerede kl. 17.30 åbner vi Musikkens Plads, hvor der vil være rig mulighed for at midsommerhygge med gratis skumfiduser og kiks, som kan ristes over bålfade.

Koncerten varer ca. 45 minutter, hvorefter børnearrangementet slutter.

Få den fulde oplevelse
Ønsker du at fortsætte midsommerfejringen efter børnearrangementet, kan du til en særlig pakkepris få den fulde oplevelse.

Kl. 19.45 starter nemlig aftenens andet Sankt Hans-arrangement, som byder på midsommertale af Rasmus Bjerg og koncert med bandet Halberg & Friends. Der vil desuden være mulighed for at købe pølser og drikkevarer på pladsen.

Vi henviser venligst til gældende retningslinjer, som naturligvis overholdes.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.