Rodløs: Koncert med Monkey Okay & Peter Max-Jakobsen

Lørdag den 6. november kl. 19.00 blænder vi i Musikkens Hus op for Rodløs Kultur Festivals store afslutningskoncert med Monkey Okay, der finder sted i Intimsalen og er gratis at overvære. Musiker Claus Flindt Bjerg er support for det aalborgensiske rockband, mens kunstneren Peter Max-Jakobsen sideløbende med musikken fremtryller et kunstværk.

MH 1080X1920 (22)
Se spilletider
Afholdt

Rodløs Festival er navnet på en farverig, kreativ festival af, med og for en række af byens udsatte borgere. Festivalen, der afvikles i blandt andet Nordkraft, byder på både teater, poetry slam, udstillinger, keramikmaling, koncert, jamsessions, valgdebat og meget mere. I år løber Rodløs Festival af stablen 3.-6. november, og vi i Musikkens Hus har æren af at lægge rammer til festivalens store afslutningskoncert.

Koncerten og resten af Rodløs Festival udspringer på baggrund af et samarbejde mellem Blå Kors, Det Grønlandske Hus, Aalborg Kommune og lokale kunstnere, som er gået sammen med borgere, der enten lever eller har levet på kanten af samfundet. En af disse lokale kunstnere er Monkey Okay, et eksperimenterende og legesygt rockband fra Aalborg, hvis musik har vakt stor begejstring og modtaget flotte anmeldelser fra blandt andre GAFFA. Til lejligheden har de allieret sig med en anden lokal artist i form af musiker, Claus Flindt Bjerg.

En sammensmeltning af musik og maleriske udtryk
Monkey Okay fortsætter eksperimenterne og samarbejdet med kunstner, Peter Max-Jakobsen, hvilket opstod i forbindelse med tilblivelsen af et af bandets albummer, hvor den nordjyske kunstner fra Hjørring leverede coverart i form af et maleri. Efterfølgende har de to parter produceret en performance, hvor lyd og billeder forenes gennem henholdsvis Monkey Okays musik og Peter Max-Jakobsens kunst. Her vil sidstnævnte udarbejde et maleri, der projiceres op på den aalborgensiske rockgruppes optræden. Med andre ord kan publikum se frem til helt unik kunstnerisk sammensmeltning af musik og maleriske udtryk, hvilket vi i Musikkens Hus glæder os til at lægge rammer til den 6. november i forbindelse med Rodløs Festivals store afslutningskoncert i Intimsalen, som er gratis at overvære.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.