Radioens Wienertrio

Glæd dig til en eftermiddag, som byder på et festfyrværkeri af musik, formidling og livsglæde, når vi i oktober blænder op for en gratis koncert med Radioens Wienertrio på Øvre Foyer.

MH 1080X1920 (20)
Se spilletider
Afholdt

Radioens Wienertrio blev dannet i 1998 og udspringer af det nu hedengangne Radio UnderholdningsOrkesteret. Trioens cellist, Helle Sørensen, var solocellist i orkestret, og Peter Piotr Gasior var 3. koncertmester, mens trioens pianist, Peter Ettrup Larsen, var tilknyttet som dirigent. Radioens Wienertrio er primært en ”koncerttrio”, der vægter wienermusikken lige så højt som kammermusikken. Radioens Wienertrio har derfor specialiseret sig i, hvad man kan kalde klassisk populærmusik, altså de festlige, glade og livsbekræftende toner, der tog afsæt i komponister som familien Strauß i Wien og vores egen H.C. Lumbye i Tivoli.

Koncerterne med Radioens Wienertrio kan bedst beskrives som et festfyrværkeri af musik, formidling og livsglæde, da musikstykkerne altid får en lille historie med på vejen. Radioens Wienertrio spiller jævnligt koncerter over hele Danmark, men optræder også gerne i udlandet. I forbindelse med Hendes Majestæt Dronningens 40-års regentjubilæum i 2012 var trioen således inviteret til Chicago. Her blev regentjubilæet fejret ved en stor gallafest, hvor Radioens Wienertrio leverede musikken.

Gå ikke glip af dette storslåede musikalske arrangement, der som sagt er gratis. Så skynd dig at få fingrene i dine billetter.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.