Paneldebat: Har Danmark den rigtige klimapolitik?

Clement Kjersgaard går på scenen i Fundamentet sammen med Michael Monberg, politisk ordfører for Veganerpartiet, Theresa Scavenius, talsperson for partiet Momentum, Peter Kiær, formand for Bæredygtigt Landbrug, Martin Ågerup, direktør for CEPOS, aktivist Magnus Haslebo, Simon Fendinge, formand for Liberal Alliance Ungdom og aktivist Birgitte Diget, Global Aktion.

DG Hjemmeisde 7
Se spilletider
Afholdt

”Løfterne fra det, mange har kaldt et historisk klimavalg, er endnu ikke i nærheden af at blive til virkelighed”, uddrag fra Haslebo i Ræson.

Om Theresa Scavenius
Theresa Scavenius er en dansk forsker og politiker. Hun er lektor ved Aalborg Universitet København med klimapolitik som sit forskningsområde og har tidligere været medlem af Radikale Venstre og Alternativet.

Om Peter Kiær
Peter Kiær er formand for Bæredygtigt Landbrug

Om Martin Ågerup
Martin Ågerup er en dansk økonom og økonomisk historiker. Han er direktør for tænketanken CEPOS og samfundsdebattør. I sin tidlige ungdom var han tillige medlem af Fremskridtspartiet. Han blev student fra Europaskolen i Luxembourg i 1982 og tog i 1991 eksamen fra universitetet i Bristol i økonomi og økonomisk historie.

Om Simon Fendinge
Simon Fendinge er landsformand for Liberal Alliances Ungdom. Han bor på Frederiksberg, hvor han til dagligt læser International Business på CBS. Han har en baggrund som politisk formand i foreningen, og har ligeledes været lokalformand i afdelingen på Frederiksberg,

Om Birgitte Diget
Birgitte Diget er klimaaktivist og har blandt andet medvirket i DR´s Debatten, hvor hun diskuterede grøn teknologi. 

Om Demokratiets Genklang
I løbet af de to dage Demokratiets Genklang varer, vil der være minikoncerter og talks med Pernille Rosendahl, Lydmor, Teitur, Nana Jacobi og solister fra Aalborg Symfoniorkester.

Der vil være kunstudstillinger af Peter Max-Jacobsen, Noelia Mora Solvez, Kamilla Mez, Jens Galschiøt, PixlArt, Paula Kaniewska, Bit Vejle og Museum for Papirkunst. Kristian von Hornsleth maler live.

Du kan møde det bæredygtige tøjmærke ELSK og købe en unik t-shirt til minde om det ansvar vi alle har for demokratiet, for klimaet og for fremtiden.

Køb t-shirten her – sælges i et begrænset oplag.

Se hele programmet for Demokraties Genklang her

Vil du være med i debatten?
Stil dit spørgsmål til paneldeltagerne på Facebook, Twitter eller send en e-mail til Genklang@musikkenshus.dk.

Clement Kjersgaard er moderator og han vil løbende tage publikums spørgsmål op og udfordre paneldeltagerne. Ordet er dit!

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.