Orgelkoncert

Ved denne koncert bliver der lejlighed til at høre Musikkens Hus orgel med sine 5450 piber, solistisk og i tæt sammen­spil med Aalborg Symfoniorkester. 

Orgelkoncert Aso Mh 1920X870px 22
Se spilletider
DKK 205 - 275
Afholdt

Om koncerten
Koncertsalen i Musikkens Hus råder over et vidunderligt koncertorgel, som med sine 5450 piber til fulde lever op til den kendte betegnel­se af orglet som alle instrumenters dronning. Ved denne koncert bliver der lejlighed til både at høre orglet solistisk og i tæt sammen­spil med Aalborg Symfoniorkester.

Solisten Thomas Ospital er organist i Saint-Eustache kirke, Paris, og har trods sin unge alder allere­de en strålende karriere bygget på hans særlige musikalitet. Guilmants store symfoni for orgel og orkester nr. 2 og Saint-Saëns elskede 3. symfoni viser orglets mange klanglige facetter i samspil med orkestrets velkendte lyd. Denne koncert bliver et sandt klangligt overflødigheds­horn fra de mest intime og delikate passager, til det helt store udtræk af overdådig klangfylde. 

Program:
Guilmant: Symfoni nr. 2 for orgel og orkester op. 91 
Saint-Saëns: Symfoni nr. 3 op. 78 - "Orgelsymfonien" 

Koncertintroduktion kl. 18.30 med Rolf Ruggaard

Koncertpakke - Spar 25%
Sammensæt din egen koncertpakke bestående af 5 koncerter og spar hele 25% på billetprisen. Du kan vælge blandt 15 symfoniske koncerter med Aalborg Symfoniorkester. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.