Omvendt vælgermøde: Politikerne er på tilskuerpladserne

Oplev det omvendte vælgermøde, hvor politikere bliver udfordret af en række af pulserende kræfter, der i dén grad har noget på hjerte.

DG Hjemmeisde 4
Se spilletider
Afholdt

Om Rasmus Willig
Sociolog og CSR-chef i biotek- og kontraktforskningsselskabet Gubra, forsker i begrebet kritik, fhv. underviser på Roskilde Universitet, forfatter, fhv. skribent for dagbladet Information og er en af arkitekterne bag Politikens kritiker- og debattørskole.

Om Sigge Winther
”Dansk politik går i tomgang. Og det på trods af at 700.000 offentligt ansatte går på arbejde for at udforme og udrulle politikernes ønsker.” Sådan lyder det i en opsummering af Sigge Winthers netop udkomne bog Entreprenørstaten.

Sigge Winther er cand.scient.pol og ph.d i statskundskab, fhv. gæsteforsker på Berkeley, University of California og Fulbright Scholar på Columbia University, han har tidligere arbejdet i Finansministeriet som embedsmand. Han har været politisk analytiker i Politiken og er tidligere vært på Deadline, vicedirektør i DJØF og bestyrelsesmedlem i Planetary Impact Ventures.

Om Jens Galschiøt
Jens Galschiøt er en dansk kunstner, hvis udtryk dækker fra smykker og figurer til gigantiske, politisk ladede skulpturer. Han skaber internationale happenings for at fremhæve den nuværende ubalance i verden fra Hong Kong og Mexico til Europa og USA.

Om Monica Lylloff 
Jurist Monica Lylloff er mor til tre børn med en diagnose og er afhængig af hjælp fra det kommunale system – en støtte, der var svær at få. Hun har startet den sociale græsrodsbevægelse #Enmillionstemmer, der kæmper for at få handicapområdet fjernet fra kommunerne.

Om Karsten Lauritzen
Karsten Lauritzen er medlem af Folketinget for Venstre og har været det siden 13. november 2007. Han er valgt i Hjørringkredsen. I perioden fra d. 28. juni 2015 til 27. juni 2019 var han skatteminister i Regeringen Lars Løkke Rasmussen II. Tidligere var han partiets retsordfører.

Om Isabella Arendt
Landsformand og partiformand, Kristendemokraterne.

Om Theresa Scavenius
Theresa Scavenius er en dansk forsker og politiker. Hun er lektor ved Aalborg Universitet København med klimapolitik som sit forskningsområde og har tidligere været medlem af Radikale Venstre og Alternativet.

Om Lars Boje Mathiesen
Lars Boje Mathiesen er folketingsmedlem i Nye Borgerlige. Han er uddannet folkeskolelærer, tidligere byrådsmedlem i Aarhus for Liberal Alliance.

Om Demokratiets Genklang
I løbet af de to dage Demokratiets Genklang varer, vil der være minikoncerter og talks med Pernille Rosendahl, Lydmor, Teitur, Nana Jacobi og solister fra Aalborg Symfoniorkester.

Der vil være kunstudstillinger af Peter Max-Jacobsen, Noelia Mora Solvez, Kamilla Mez, Jens Galschiøt, PixlArt, Paula Kaniewska, Bit Vejle og Museum for Papirkunst. Kristian von Hornsleth maler live.

Du kan møde det bæredygtige tøjmærke ELSK og købe en unik t-shirt til minde om det ansvar vi alle har for demokratiet, for klimaet og for fremtiden.

Køb t-shirten her – sælges i et begrænset oplag.

Se hele programmet for Demokraties Genklang her

Vil du være med i debatten?
Stil dit spørgsmål til paneldeltagerne på Facebook, Twitter eller send en e-mail til Genklang@musikkenshus.dk.

Clement Kjersgaard er moderator og han vil løbende tage publikums spørgsmål op og udfordre paneldeltagerne. Ordet er dit!

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.