Nytårskoncert - Trash

Bliv revet med og kom på en vanvittig musi­kalsk rutchetur blandet med smukke symfo­niske toner spillet på skraldespande, cykler, plastikrør og champagneflasker.

Trash Aso Mh 1920X870px 19
Se spilletider
DKK 50 - 125
Afholdt

Information til billethavere
For at holde ekstra god afstand er alle gæster blevet omplaceret i salen og vil hurtigst muligt få tilsendt nye billetter via e-mail fra Ticketmaster.

Vi vil i den forbindelse gerne takke for jeres enorme forståelse i denne helt ekstraordinære tid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at kontakte vores Billetkontor på info@musikkenshus.dk eller tlf. 60 20 30 00.

Om koncerten
Årets nytårsoverraskelse til børnene er noget TRASH. Instrumenterne er nemlig ganske almindelige ting som skraldespande, cykler, plastikrør og champagneflasker, som bruges til at lave et overraskende musikalsk show. Bliv revet med og kom på en vanvittig musi­kalsk rutchetur blandet med smukke symfo­niske toner. Duoen TRASH har skabt et unikt og nyskabende symfonisk koncept, der nu kan opleves til årets nytårskoncert for børn. Koncerterne bryder med den klassiske kon­certform og forener symfonisk musik med masser af humor, performance og stomp. 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.