Nytårsfesten 2022

TV 2 inviterer igen i år indenfor i Koncertsalen i Musikkens Hus til et absolut brag af en nytårsfest med store danske solister. Så find jakkesættet og yndlingskjolen frem, kridt danseskoene og lad os sammen fejre nytåret i de smukkeste rammer.

MH 1750X1250 Nytårsshow
Se spilletider
DKK 275 - 325
Afholdt

Umiddelbart efter rådhusklokkerne har ringet det nye år ind, løber Nytårsfesten 2022 på TV 2 over tv-skærmene i de danske hjem. Men i Musikkens Hus tager vi forskud på nytårsfesten, når vi torsdag 9. december optager showet i Nordjyllands smukkeste koncertsal.

Ligesom sidste år bliver det i selskab med ingen ringere end Christian Degn, som du højst sandsynligt kender fra blandt andet 'Nybyggerne', 'Dine fulde fem' og 'Hvem vil være millionær?'. På aftenen trækker den populære tv-vært i sit stiveste puds og er herefter mere end klar til at guide dig gennem en perlerække af musikalske indslag, som leveres af Tobias Rahim, Andreas Odbjerg, Drew Sycamore, Malte Ebert, Calby, Stine Bramsen, HUGORM, Lis Sørensen, Iris Gold og Ericka Jane.

Så find jakkesættet og yndlingskjolen frem, kridt danseskoene og lad os sammen markere nytåret sammen med Christian Degn og de danske stjerner til dette eksklusive og storslåede brag af en fest.

Showet bliver vist på TV 2 PLAY og TV 2 fredag d. 1. januar umiddelbart efter midnat.

Bemærk venligst: Grundet tv-produktionen kan der lejlighedsvis forekomme begrænset lyd og udsyn.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.