Nytårsbrag, Ballet & Musical

Danmarks berømte ballerina Ida Praetorius danser nytåret ind i Nordjyllands smukkeste koncertsal, i selskab med en række kunstnere fra den klassiske verden.

Mh Nytaarsbrag 1920X870
Se spilletider
DKK 425
Afholdt

Ida Praetorius er til daglig solodanser ved Den Kgl. Ballet i København, og ved koncerten i Musikkens Hus får hun selskab af to andre af Den Kgl. Ballets store stjerner, Ryan Tomash og Tobias Praetorius. De kommer til Aalborg med ballet fra både det klassiske og det moderne repertoire. Koncerten byder også på kendte toner fra både musicalens, operettens og den klassiske musiks verden.

Oplev bl.a. musicalstjernen Monica Isa Andersen, som netop nu er aktuel i Det Ny Teaters opsætning af musicalen Oliver. Ved Nytårskoncerten synger hun sange fra berømte musicals, og sammen med operasanger Jens-Christian Wandt, synger hun duet – en helt særlig version af Disneys ”Når du ser et stjerneskud”, det hele akkompagneret af Niklas Walentin på violin og Alexander McKenzie ved flyglet.

Jens-Chr. Wandt er koncertens konferencier, og vil også synge kendte operettetoner af Strauss og Lehar – helt som det hører sig til ved nytårstid. Et overdådigt nytårsprogram med det bedste fra ballettens, musicalens, operettens og den klassiske musiks verden, med overraskelser, med kendte og elskede melodier, og med ballet på højt internationalt niveau. Et brag af en aften–et ægte nytårsbrag.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.