Nordkraft

Jakob Ejersbos Nordkraft forvandlet til opera.

MH 1690X1250 (5)
Se spilletider
DKK 290 - 350
Afholdt

Er du aalborgenser, eller interesserer du dig for litteratur eller film, er der gode chancer for, at du allerede kender alt til Jakob Ejersbos Nordkraft og bogens dystre Aalborg-univers i 90´erne – en vindblæst underverden, der myldrer med narkomaner, desperadoer og skæve eksistenser.

Når den litterære nyklassiker springer ud som operaopførelse under Aalborg Operafestivals 20-års jubilæum får fortællingen en ekstra dimension. Der bliver således skruet ned for det genkendelige og op for det udforskende. For hvordan lyder et misbrug egentlig? Hvordan gengives den emotionelle klangbund, som indrammer narkomani og følelsen af ikke at passe ind?

Det er netop det, som komponist Signe Lykke, scenograf Christian Albrechtsen, instruktør Anja Behrens og Copenhagen Opera Festival prøver at få skovlen under med et særligt fokus på den emotionelle kraft – på den menneskelige afgrund og den betingelsesløse kærlighed – som bogen rummer.

Urpremieren sker selvfølgelig på Teater Nordkraft og bliver i sandhed et ægte stykke Aalborg-historie!

Urpremieren på Opera Nordkraft er arrangeret af Aalborg Operafestival i samarbejde med Teater Nordkraft og Copenhagen Opera Festival, og rykker efter opførelserne i Aalborg til København. Nordkraft er initieret og produceret af Copenhagen Opera Festival. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.