Nordkraft Bigband Feat. Uffe Markussen

Publikum kan glæde sig til en aften i selskab med egnens eget big band og tenorsaxofonist Uffe Markussen i front. Aftenen kan kun gøre en nordjyde stolt over det høje kunstneriske niveau, vores big band repræsenterer.

Mh Nordkraftbigband 1920X870 (1)
Se spilletider
DKK 200
Afholdt

Aflyst 
Det er med stor beklagelse, vi må meddele, at koncerten med Nordkraft Bigband og Uffe Markussen desværre må aflyses. Det sker som følge af myndighedernes forlængede restriktioner. Alle billethavere er blevet kontakte direkte på mail med information om refundering.

Vi beklager den skuffelse, som aflysningen måtte medføre, men det vigtigste er naturligvis, at vi lytter til myndighederne og passer godt på hinanden. Du kan også læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her.

Tusind tak for din forståelse og på gensyn.

Om koncerten
Nordkraft Big Band Aalborg er Nordjyllands eget rytmiske ensemble, med rødder i den amerikanske big band-tradition.

Big bandet har gennem de sidste par år markeret sig som et af Jyllands førende big bands og har blandt andet arbejdet sammen med Bob Mintzer (USA), John Clayton (USA), Szhirley, Nikolaj Bentzon, Sinne Eeg, Roger Neumann (USA), Bobo Moreno, Birthe Kjær, Niels Jørgen Steen, Robben Ford (USA), Veronica Mortensen, Mike Andersen, Søren Sko og Dorthe Gerlach.

Denne aften bandets 1. tenorsaxofonist, Uffe Markussen, i front. Den danske tenorsaxofonist er bl.a. kendt for sit samarbejde med Marilyn Mazur, Alex Riel, Chuck Israels, Billy Hart samt DR Big Band fra 1990-2012.

Musikkens Jazzklub
Køb medlemskab til Musikkens Jazzklub, og få Nordkraft Big Band fest. Uffe Markussen og tre andre jazzkoncerter til 800 kr. inkl. gebyr. Du sparer 30 % i alt på sæsonens fire jazzkoncerter.

Musikkens Jazzklub er vores fællesskab for jazzentisiaster. Her mødes jazzelskere om musikken og nyder fordele, som artisttalks, smagninger, Meet N Greet med jazzidolerne m.m. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.