Nielsen, Boye & Munch-Andersen

Glæd dig til en eftermiddag med masser af klaverbrus, når hele tre pianister folder sig ud i Nordjyllands smukkeste koncertsal. Ganske gratis får du mulighed for at opleve Elisabeth Holmegaard Nielsen, Carl Ulrik Munch-Andersen og Lars Boye.

Mh Solisteriet 1920X870
Se spilletider
Afholdt

Et flygel, tre pianister, seks hænder, tredive fingre og otteogfirs tangenter. Det er, hvad publikum kan glæde sig til at opleve ved denne gratis koncert. Der venter et blandet program af nye og gamle toner fra klaverets verden, som blandt andet tæller Johan Svendsens berømte 'Festpolonaise'.

Om Elisabeth Holmegaard Nielsen
Elisabeth Holmegaard Nielsen afsluttede sin kandidatuddannelse allerede som 21-årig ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og blev med det samme optaget i solistklassen samme sted samt ved Universität für Musik i Wien. Den unge pianist er prisvinder ved adskilige konkurrencer i Danmark, Østrig, Portugal, Italien og Holland, bl.a. Steinway Konkurrencen, Salieri-competition, ”Prof. Dichler-Wettbewerb” og ”International Piano Competition for Young Musicians” i 2012, hvor hun også vandt Hollands Symfoniorkesters pris.

Om Carl Ulrik Munk-Andersen
Carl Ulrik Munk-Andersen aflagde Kirkemusikalsk Diplomeksamen 1987 efter endt uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium. Til daglig er Carl Ulrik Munk-Andersen organist ved Taarbæk Kirke. Derudover spiller han hvert år et stort antal koncerter sammen med skuespiller og sanger Kurt Ravn, trompetist Per Nielsen og sanger Stig Rossen. Desuden er han pianist i DR-underholdningsorkestret og har komponeret, dirigeret og arrangeret musik til radio og TV, teater og film.

Om Lars Boye Jensen
Lars Boye Jensen modtog i 2015 dirigenten og komponisten Launy Grøndahls hæderspriser. Han er uddannet som pianist ved Det Jyske Musikkonservatorium og har haft en særdeles spændende karriere, der bevæger sig både i den klassiske verden, såvel som jazz universet. Derudover har han adskillige gange ageret som kapelmester for radio og TV, revyer og på Aarhus Teater, Det Danske Teater og Den Danske Skueplads. 

Så der bliver noget for enhver smag, når de tre pianister giver den gas – både i muntert sammenspil og alene. Vær opmærksom på, at arrangementet er gratis for alle, og billetterne derfor hurtigt får ben at gå på.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.