MusikBeRiget

Fredag d. 20. august afholder MusikBeRiget og Musikkens Hus en ganske særlig hyldestkoncert til frontpersonalet på Aalborg Universitetshospital.

MH Musikberiget 1690X1250
Se spilletider
Afholdt

MusikBeRiget og Musikkens Hus ønsker med denne gratis koncert at hylde jer, der har stået i forreste linje midt i pandemien.

I har påtaget jer nye funktioner, levet med frygten for selv at blive smittet eller smitte andre, ligesom flere af jer er blevet omplaceret for at kunne varetage behandlingen af de mange patienter med COVID-19.

I har med jeres arbejde og ekstraordinære indsats givet håb og omsorg til patienter og pårørende. MusikBeRiget vil med kunsten og musikken takke for indsatsen, skabe håb og glæde samt forhåbentlig give plads til smil efter en svær tid.

Koncerten er planlagt til at vare en time, og repertoiret vil spænde bredt med Szhirley, Martin Brygmann og Ole Kibsgaard som solister. De går på scenen i Koncertsalen i selskab med MusikBeRigets Kvartet Sagen og en udvidet rytmegruppe.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Musikkens Hus og håber, I vil nyde musikken i selskab med gode kollegaer.

Koncerten er tilegnet frontpersonalet på Aalborg Universitetshospital, og tilmelding sker via indbydelser, som udsendes direkte.

Information til billethavere
For at skabe plads til ekstra gæster jf. gældende retningslinjer, er alle gæster blevet omplaceret i salen og vil hurtigst muligt få tilsendt nye billetter via e-mail fra Ticketmaster.

Vi beklager eventuelle gener som denne omplacering måtte medføre. Er du i tvivl om, hvordan du skal forholde dig, kan du læse mere om ændringer i forbindelse med COVID-19 her

Tusind tak for det og på gensyn.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.