Lars Seier

14. oktober udkom Lars Seier og Hanne Sindbæks biografiske rundrejse ’Seier – et roadtrip’, hvor duoen genbesøger de steder, der har haft betydning for Seiers liv. I 2021 tager den succesrige erhvervsmand og forfatteren på endnu en rejse sammen, når de besøger Koncertsalen i Musikkens Hus.

Mh Larsseier 1920X870
Se spilletider
DKK 325
Afholdt

Hvor kommer vi fra, hvor skal vi hen – og hvad skal vi drikke? Det er blot nogle af de emner, som Lars Seier og Hanne Sindbæk vil komme omkring i denne underholdende og tankevækkende samtale. Og de har prøvet det før.

Faktisk er det blevet til mere end 100-timers samtaler mellem de to ved tilblivelsen af bogen 'Seier – et roadtrip'. Samtaler om Trump, Boris og Brexit; om fodbold, fankultur, kunst og kryptovaluta; om Liberal Alliances opbygning, storhed og fald; og om den slags mad, der er kirsebærret på toppen af Maslovs behovspyramide. Om hvor vi kommer fra, hvor vi skal hen, og om vi i virkeligheden blot er brikker i en kosmisk computersimulation.

Nu tager Hanne og Lars et udvalg af disse samtaler med sig i bilen, når de fortsætter deres roadtrip til Musikkens Hus i Aalborg. Publikum kan se frem til en liveoplevelse, hvor de kommer bag om manden og fænomenet Lars Seier gennem samtaler om livet, forretningerne, inspirationskilderne, passionerne og alt det imellem.

Om Lars Seier
Siden Lars Seier Christensen i 2015 forlod sit livsværk, Saxo Bank, har han ledt efter et nyt ståsted i tilværelsen. Han har ikke kunnet finde ét og har indtil videre taget til takke med at finde mange. Samtidig har han kastet store penge og meget energi ind i et nyt, højteknologisk Blockchainprojekt, Concordium, som han håber bliver hans livs bedste forretning.

Om Hanne Sindbæk
Hanne Sindbæk er journalist, forfatter og foredragsholder med et skarpt blik for dansk erhvervslivs top. Hun har seks portrætbøger bag sig om blandt andre Anders Samuelsen, Herman Salling og Fritz Schur, og senest har hun fortalt historien om Novo Nordisk i bogen 'De renfærdige'. Hanne Sindbæk har kendt Lars Seier siden 2003, hvor hun skrev det første store magasinportræt af ham.

Arrangør: All Things Live

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.