Kirsebærsne

Børn og voksne kan glæde sig til voksenvenlig børnemusik – og omvendt –, når ”Kirsebærsne” rulles ud på Musikkens Plads med 10 nye, finurlige børnesange, som vi alle kan samles om.  

MH 1080X1920 (17)
Se spilletider
DKK 50 - 100
Afholdt

Du har måske ikke hørt ordet ’Kirsebærsne’ før, men det refererer til de magiske øjeblikke, hvor det sner med smukke blomster fra kirsebærtræerne. ’Sakura’ er det japanske ord for kirsebærblomsten, og det er også mellemnavnet hos den prisvindende børnebogsforfatter Tina Sakura Bestle, der i en helt særlig forestilling i Musikkens Hus præsenterer 10 finurlige børnesange sammen med komponisten og musikeren Torben Westergaard samt ensemblet TrioMio.

Som forældre leder vi altid efter lejligheder til at møde vores børn i øjenhøjde. I denne særlige musikforestilling inviterer Tina Sakura Bestle og Torben Westergaard sammen med TrioMio indenfor til en forestilling, som hele familien kan samles om. Kirsebærsne byder på musik og tekster, som vi aldrig bliver trætte af.

Orkestret består af ensemblet TrioMio (Kristine Heebøll på violin, Jens Ulvsand på bouzouki og Peter Rosendal på klaver) kombineret med percussionist og trommeslager Jonas Johansen samt kapelmester Torben Westergaard på vokal og bas. Endelig er Nana Fagerberg med på vokal.

Vi henviser venligst til de gældende retningslinjer for udendørsarrangementer, som naturligvis overholdes.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.